Nieuws Kempen Ondanks een nominatie: KMO van het Jaar komt niet uit onze regio

Ondanks een nominatie: KMO van het Jaar komt niet uit onze regio

Ondanks een nominatie: KMO van het Jaar komt niet uit onze regio

UNIZO maakte bekend welk bedrijf zich nationale KMO van het Jaar mag noemen. De keuze viel op Barias uit Roeselare, dat gespecialiseerd is in verpakkings- en stockage-oplossingen voor de voedingsindustrie. De West-Vlaamse kandidaat haalde het in de eindronde van vier andere sterke kandidaten, eentje uit elke Vlaamse provincie: Bumaco uit Rotselaar, Revive uit Gent, Licata Vini uit Diepenbeek en ook PFL. Het audiovisueel bedrijf van ondernemer Dominic De Gruyter heeft haar hoofdzetel in Beerse.

 

Met de jaarlijkse nationale verkiezing van de ‘KMO van het Jaar’ wil UNIZO de nodige aandacht en erkenning vragen voor de waarde en het belang van lokaal verankerde groei-kmo’s voor onze economie en welvaart. De verkiezing is tegelijk een gelegenheid om uit te pakken met de grote variatie aan ‘self made’-bedrijven, in diverse sectoren en met uiteenlopende activiteiten, die de Vlaamse economie rijk is. Veel lokale kmo’s, die meer dan eens ook op internationaal durven uitblinken in innovatiekracht, blijven hier nog te vaak onder de waterlijn. UNIZO wil met de award die parels een forum geven.

Evenementenmanagementbedrijf PFL haalde de nationale titel net niet binnen, maar werd in oktober nog bekroond tot KMO van het Jaar voor Unizo Provincie Antwerpen. Toen werd het bedrijf van Dominic De Gruyter geroemd om zijn veerkracht, klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.