Nieuws Kempen Optiek Van Gorp personaliseert 60 fietsbrillen voor Team Jumbo-Visma in Tour

Optiek Van Gorp personaliseert 60 fietsbrillen voor Team Jumbo-Visma in Tour

Optiek Van Gorp personaliseert 60 fietsbrillen voor Team Jumbo-Visma in Tour

BEERSE – Optiek Van Gorp uit Beerse zal voor de wielerploeg Jumbo-Visma 60 brillen ‘tunen’ met een gele kleur. Die zijn bestemd voor alle teamleden wanneer het team van onder meer Wout van Aert in de Ronde van Frankrijk in het geel Parijs zou bereiken. Van Gorp heeft ook al aan andere wielerploegen brillen geleverd.

Wielrenners en sporters uit de hele wereld kloppen bij Optiek Van Gorp in de Gasthuisstraat in Beerse aan om hun sportbrillen een mooie kleur of speciaal ontwerp te geven. De opticiens zijn met een speciale airbrushtechniek een echte autoriteit wat betreft het uniek en persoonlijk maken van brillen. Van Gorp fabriceerde in 2016 al een blinkende gouden sportbril voor olympisch kampioen Greg Van Avermaet met het opschrift ‘Rio Gold 2016’ erin gegraveerd.

“We houden ons al jaren bezig met het personaliseren van sportbrillen’, vertelt opticien Karel Vandeputte van Optiek Van Gorp. “Eerst deden we dat voor veldrijders. Dat is blijkbaar opgemerkt en zo zijn er steeds weer opdrachten bijgekomen vanuit de wielersport.”

Nu mag de optiekzaak 60 brillen personaliseren voor wielerploeg Jumbo-Visma, het team van de Toursensatie Wout van Aert en van de Sloveen Primož Roglič, de topfavoriet om de Tour 2020 te winnen. “Ze houden er rekening mee de Tour te kunnen winnen. Op dat moment zouden dan alle teamleden een gele bril dragen.”

Afwachten of we op zondag 20 september daadwerkelijk de gele brillen van Jumbo-Visma door de straten van Parijs zien rijden.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.