Video Experience Day Phobos and Actor Foto: Phobos & Actor

Phobos & Actor dubbel genomineerd voor Video Experience Day

De Video Experience Day is een initiatief van AP Hogeschool en Kanaal Z, en bekroont ieder jaar de beste corporate video’s van het land. Vorig jaar won Phobos & Actor nog de beste video in de categorie “Sensibilisation” voor maatwerkbedrijf TWERK. Dit jaar zijn ze niet één, maar twee keer genomineerd.

De eerste nominatie is in de categorie “Corporate Image Non-Profit” met een corporate video voor de militaire vakbond ACMP-CGPM. Deze video belicht het belang van militairen samengevat in een oprecht portret met een pakkende boodschap. De andere genomineerden in deze categorie zijn Opera Ballet Vlaanderen en KMSKA.

De tweede nominatie is in de categorie “Animation” met een opvallende animatievideo, ook voor ACMP-CGPM. Deze video maakt gebruik van artificiële intelligentie, animatie en video-opnames van echte militairen. Het resultaat is een corporate video in ‘game-stijl’ om in het bijzonder jonge rekruten aan te trekken. De andere genomineerden in deze categorie zijn D’Ieteren Automotive en Broeders van Liefde.

Lees ook: TWERK en Phobos & Actor winnen Video Experience Award

“We zijn enorm trots om twee keer genomineerd te zijn voor de Video Experience Day”, zegt Carlo van Tichelen, zaakvoerder van het communicatiebureau Phobos & Actor. “Deze nominaties zijn een erkenning van ons harde werk, evenals de waardevolle samenwerking met ACMP-CGPM. We kijken uit naar de uitreiking en ons werk te delen met het bredere publiek.”

De Video Experience Day zal plaatsvinden op dinsdag 4 juni in Kinepolis Brussel, waar ook de winnaars bekend zullen worden gemaakt per categorie.