Nieuws Kempen Rechtbank spreekt zeven faillissementen uit: twee frituren leggen de boeken neer

Rechtbank spreekt zeven faillissementen uit: twee frituren leggen de boeken neer

Rechtbank spreekt zeven faillissementen uit: twee frituren leggen de boeken neer

TURNHOUT – De ondernemingsrechtbank Antwerpen, afdeling Turnhout, heeft nadat de boeken waren neergelegd twee frituren failliet verklaard in Lille en Turnhout. In Turnhout gaat het om Het Stekske in de Gimstedenstraat uitgebaat door Sabrine Mistah.

De curator is Ronny Ceusters. In (Wechelderzande) Lille is de bv Gomco failliet. De zetel van de onderneming was gevestigd in de Gebroeders De Winterstraat. De curatoren zijn Ria Piedfort en Petra Willems.

In Mol valt het doek over twee ondernemingen in de bouwsector. De falingen volgden na dagvaarding. Aan Ginderbuiten is Christof Van Mele failliet. De man tekende voor algemene bouwwerkzaamheden. De curator is Eef Stessens. Meester Stessens behandelt ook het faillissement van de bv Mega Lasse, Kruisven in Mol en gespecialiseerd in het bewerken van metalen.

De bv Cyto-Roof, Sint-Niklaasstraat in Westerlo voerde dakwerkzaamheden uit. De onderneming werd gedagvaard, de curator is Bart Mannaert. In de Molenstraat in Balen is de bv Visie Media Group failliet na dagvaarding. Het bedrijf maakte geluidsopnamen. Christophe Geukens treedt op als curator.

Ten slotte is ook Jack Spaas uit de Emiel Van Roeystraat in Rijkevorsel failliet na dagvaarding. De Nederlander verzorgde reinigingsactiviteiten. Wim Nysmans is de curator in deze zaak.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.