Nieuws Kempen Retiese fotografe bouwt boho-droomdecor

Retiese fotografe bouwt boho-droomdecor

Retiese fotografe bouwt boho-droomdecor

Fotografe Ellen Bolckmans van Ell-Limits lanceert haar eerste decor in open lucht, dat naar eigen zeggen een ‘Pinterest-geïnspirereerd outdoor decor’ is. Anno 2021 zijn social media, foto’s, en video’s belangrijker dan ooit. Nog tot 30 mei staat het geheel klaar voor fotoshoots.

Afgelopen weekend lanceerde Ellen uit Retie het concept Dream Catcher. Het open luchtdecor werd eigenhandig door Ellen gebouwd. Ze is hiermee niet aan haar proefstuk toe, want indoor bouwde ze ook al een roze decor, alias ‘Pink Paradise’.

Met ‘Dream Catcher’ wil Ellen een antwoord bieden op de steeds centralere rol die social media gaat spelen in ons leven. Dream Catcher staat in een prachtige groene omgeving in Retie, in het hartje van de Kempen dus. “Het is hier een plaats waar een prachtige zonsondergang te zien is, heerlijk om in weg te dromen”, zegt Ellen. “Ik ben heel erg verbonden met mijn volgers op Instagram en Facebook. Ik merk veel interesse voor gezinsfoto’s, familieportretten of even lekker gek doen met de vriendinnen. Maar het decor is ook geschikt voor zakelijke foto’s met een niet-alledaagse touch.”

“De interesse is goed, zeker op sociale media is het bericht aan het boomen. Ook jonge, en vaak creatieve, ondernemers vinden het een toffe manier om zichzelf in de kijker te zetten. Voor de vorige editie – Pink Paradise – had ik iemand die taarten bakt. Voor de Dream Catcher zijn er  gesprekken met een boetiekje, die hun kleding zo in beeld willen brengen.”

Ellen biedt een spontane, nonchalante en ongedwongen stijl van fotografie. Ze woont in Dessel en werkt al 12 jaar als fotograaf. Ze springt vooral in het oog bij gezinnen, jonge of startende ondernemers en koppels die in het huwelijksbootje stappen.

 

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Hoogstraten
Hoogstraten

Zero emissie tijdens het zware werk

Gebroeders Geens, het familiebedrijf achter Knikmops en Rollmops, stelt nu ook een elektrische kniklader voor. De zoektocht naar een geëlektrificeerde… Lees meer

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer