Nieuws Kempen Rudvans en Feestvarken lanceren ‘De Warmste Teams’

Rudvans en Feestvarken lanceren ‘De Warmste Teams’

Bij Feestvarken vzw worden verjaardagspakketten samengesteld. Foto: Feestvarken vzw

Rudvans en Feestvarken lanceren ‘De Warmste Teams’

ZOERSEL, LILLE – Rudvans bv en Feestvarken vzw lanceerden donderdag een gloednieuw project: ‘De Warmste Teams’. Het gaat om een portaalwebsite die zich specifiek richt tot bedrijven die een activiteit voor hun personeel willen organiseren.

Het DWT-platform biedt een ruime selectie aan teamactiviteiten aangeboden door professionele (externe) partners. Ook eventleveranciers die zorgen voor de omkadering van B2B-evenementen worden overzichtelijk gecatalogeerd. Van bij de start van het platform presenteren er zich al meer dan 120 ‘Warme Partners’ (aanbieders) op De Warmste Teams.

“De Warmste Teams is een commercieel initiatief met een onderliggende missie”, legt Rudy Van Nuffelen van Rudvans uit. “DWT neemt haar Corporate Social Responsibility ernstig en steunt de sociale onderneming Feestvarken vzw op structurele wijze. Alle ‘Warme Partners’ onderschreven het DWT-charter dat naast een aantal kwalitatieve criteria de belofte inhoudt om op De Warmste Teams de meest competitieve prijzen aan te bieden. Op alle reservaties die via de website worden aangevraagd bekomt De Warmste Teams van haar Warme Partners een aanbrengcommissie. Gemiddeld een kwart van deze commissie komt rechtstreeks ten goede aan de dagelijkse werking van Feestvarken vzw.”

Verjaardagspakketten

“Feestvarken stelt verjaardagspakketten samen voor kinderen tussen 1 en 12 jaar”, legt Koen Hendrickx uit. “Deze pakketten worden bezorgd aan kinderen waarvan de ouders het financieel moeilijk hebben. De selectie hiervan gebeurt door de gemeentelijke sociale diensten. Deze geven aan Feestvarken vzw door welke pakketten ze nodig hebben en zorgen voor de verdere verdeling ervan. Op De Warmste Teams bieden wij onze kernactiviteit ook aan als teambuilding. Sociaal voelende teams of bedrijven die graag mee de handen uit de mouwen steken, worden uitgenodigd om samen de verjaardagspakketten klaar te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.