Nieuws Kempen Segorex tapt uit een ander vaatje met Tapwat

Segorex tapt uit een ander vaatje met Tapwat

Segorex tapt uit een ander vaatje met Tapwat

BEERSE – Dit weekend is Tapwat gelanceerd. Dat is de nieuwe merknaam waaronder Segorex drinkwaterbars op de markt zal brengen. Het bedrijf uit Beerse deed al wel iets dergelijks, maar wil dat nu met een aparte merknaam meer op de voorgrond brengen.

Segorex bestaat ondertussen zo’n 17 jaar. Het bedrijf is gespecialiseerd in regenwaterrecuperatie en (afval)waterbehandeling. “Drinkwaterbars boden we vroeger ook al wel aan”, vertelt Stef Gys van Tapwat/Segorex. “Gaandeweg zijn onze activiteiten gedifferentieerd en is het hoofdaccent komen te liggen op onze andere activiteiten. Nu willen we ook die drinkwaterbars weer wat op de voorgrond brengen.”

De drinkwaterbars zijn installaties die je binnenshuis aansluit op de waterleiding. Meteen krijg je meer mogelijkheden uit de kraan. “Kraanwater is op zich al goed van kwaliteit. Onze installatie filtert het nog eens om de geur en de smaak nog te verbeteren. Daarnaast krijg je het via Tapwat meteen gekoeld en desgewenst met prik’, legt Stef gys uit.

Segorex koos dit weekend uit om Tapwat te lanceren omdat het bedrijf een van de hoofdsponsors is van Volleybal Vosselaar en die club ook juist nu startte met zijn seizoen. Maar ook om andere redenen is de tijd rijp voor Tapwat. “De aandacht voor duurzaamheid neemt toe en daar passen deze drinkwaterbars mooi in. Het systeem helpt je om minder plastic flessen te gebruiken.”

Vanaf nu bestaat Tapwat dus als eigen merk, maar organisatorisch nog wel onder de vleugels van Segorex. “We wilden het duidelijk een eigen identiteit geven. Eigenlijk kan je het zo zien dat Tapwat er is voor het zuiver water en Segorex voor het vuile water” glimlacht Gys.”Maar tegelijk vinden we het belangrijk dat de link met Segorex duidelijk blijft, want we hebben een goede reputatie met onze service.”

De producten van Tapwat zijn zowel te koop als te huur. Het bedrijf richt zich in eerste instantie tot de b2b markt, maar ook particulieren kunnen er terecht.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.