Nieuws Kempen Speciaalzaken in allergievrije voeding bundelen krachten

Speciaalzaken in allergievrije voeding bundelen krachten

Speciaalzaken in allergievrije voeding bundelen krachten

senzaAllergeno (Westmalle), Senza (Houthalen) en La Vi (Sint-Truiden) hebben hun samenwerking in een officiële vorm gegoten. Met deze synergie willen de jonge zaakvoerders in de eerste plaats de kruisbestuiving tussen de drie winkels versterken om klanten met bepaalde voedingsvragen nog beter te adviseren.

De drie speciaalzaken zijn stuk voor stuk gegroeid uit de eigen ervaring van de zaakvoerders. Zo werd Senza opgericht nadat bij Kaat, het dochtertje van Gert Bellemans en Katrien Timmers, coeliakie of glutenintolerantie werd ontdekt. “Op dat moment was het allesbehalve vanzelfsprekend om in ons land glutenvrije voedingsproducten te vinden,” vertelt Gert. “Tot we tijdens vakanties in het buitenland ontdekten dat er heus wel een ruim en smakelijk assortiment aan glutenvrije producten bestond. Toen is het idee voor Senza ontstaan. Ondertussen vind je de producten die we invoeren, op onze webshop www.glutenvrijonline.be, in talloze bio- en natuurwinkels, en in onze eigen winkel in Houthalen. Ook bij Cindy De Cat van La Vi en Mario Wouters en Ann Vissenberg van Allergeno speelden persoonlijke ervaringen een rol in de oprichting van een eigen winkel.”

Begeleiding
Cindy De Cat van La Vi: “In onze winkels vind je niet alleen een uitgebreid assortiment, maar krijg je ook de nodige info en concrete tips. Wij gaan actief op zoek naar nieuwe producten, proberen ze zelf voor ze in de rekken komen te liggen. Wij begeleiden onze klanten op weg naar een passend en gevarieerd voedingspatroon..”

De samenwerking gebeurt onder de overkoepelende naam Senza. De winkel in Houthalen blijft zijn naam behouden, de andere twee worden La Vi by Senza en Allergeno by Senza.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Geel
Geel

Raf Patat voelt stijging ook

Het afgelopen jaar hebben we opvallend meer aardappelen gegeten. 8% meer, zo blijkt uit een consumentenonderzoek van VLAM. Aardappelen blijven… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer