Nieuws Kempen Stabco Foundations vierde vijfde verjaardag met feest, taart, en ontbijtmanden

Stabco Foundations vierde vijfde verjaardag met feest, taart, en ontbijtmanden

Stabco Foundations vierde vijfde verjaardag met feest, taart, en ontbijtmanden

Op 26 augustus 2016 richtte Marijn Fransen het funderingsbedrijf Stabco Foundations op samen met zijn vrouw Charlotte Fleerackers. Zij won eerder dit jaar de award van ‘Bouwvrouw van het Jaar’. Deze vijfde verjaardag wilde Stabco Foundations niet zomaar laten voorbijgaan.

Een bedankje voor werknemers en klanten

“Waar we nu al staan na slechts vijf jaar, dat had ik niet durven dromen”, vertelt Marijn Fransen, zaakvoerder van Stabco Foundations. “We hebben al enkele mooie successen behaald en willen graag iedereen bedanken die daaraan heeft bijgedragen.” Daarom trakteerde het bedrijf op 26 augustus haar klanten op taart. De werknemers kregen daarbovenop ook nog een ontbijtmand. “We leggen hen graag in de watten. Zij vormen dan ook de fundering van Stabco Foundations”, grapt Marijn.

Charlotte en Marijn wilden graag groots uitpakken met hun vijfde verjaardag, maar door de coronamaatregelen was dit nog niet mogelijk. Er staat nog een dansfeest gepland op 26 november, waarop klanten en werknemers uitgenodigd zijn.

Snelle groei vraagt hogere profielen

Vijf jaar geleden bestond Stabco Foundations slechts uit Charlotte en Marijn. Vandaag zijn er meer dan 30 vaste medewerkers en 5 freelancers in dienst. Het bedrijf heeft door haar snelle groei continu openstaande vacatures en zoekt nu voor het eerst ook hogere profielen. “Veel sneller dan gedacht moeten we nu al op zoek gaan naar bijvoorbeeld een technisch directeur. Da’s weer een uitdaging, maar een plezante!”, besluit Charlotte Fleerackers.

Stabco Foundations uit Turnhout specialiseert zich in specifieke funderingstechnieken voor elk bouwproject in België.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer