Nieuws Kempen Startersnet voortaan helemaal gratis

Startersnet voortaan helemaal gratis

Startersnet voortaan helemaal gratis

startersnetStartersnet, een website die een forum biedt aan beginnende ondernemers en ondernemingen die een nieuwe dienst of product lanceren, is voortaan helemaal gratis. Tot dusver was een periode gratis maar moest er vanaf dan worden betaald. Maar sinds deze maand stelt zaakvoerster Sonja Van Remoortere uit Westmalle haar site volledig gratis ter beschikking. “Dat lukt door de extra partnerships die we konden afsluiten”, zegt ze.

Van Remoortere heeft al tien jaar haar adviesbureau voor startende ondernemers Abson. In september vorig jaar begon ze met www.startersnet.be. Daarop kan een startende ondernemer zijn zaak promoten door het plaatsen van een logo, foto’s, zijn verhaal, enz. “Naamsbekendheid creëren is de belangrijkste bedoeling van de site”, zegt de initiatiefneemster. “Ik begeleid al heel wat jaren beginnende ondernemers en op die naamsbekendheid komt het in het begin telkens aan.”

Naast ondernemers die max. 5 jaar geleden zijn opgestart, richt het platform zich ook tot ondernemingen die een nieuw initiatief willen promoten. Momenteel presenteert een 100-tal ondernemingen uit heel Vlaanderen zich op de website.

“Ik stimuleer de leden onderling met mekaar te netwerken. Het gebeurt geregeld dat ik mensen met mekaar in contact breng”, zegt Sonja Van Remoortere. “In de zin van: jullie kunnen volgens mij met mekaar zaken doen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer