Nieuws Kempen Sterke vraag naar toegangscontrole bij bedrijven

Sterke vraag naar toegangscontrole bij bedrijven

Sterke vraag naar toegangscontrole bij bedrijven

Sterkens SecurityBeveiligingsfirma’s zien vanuit ondernemingen een sterke vraag ontstaan naar toegangscontrole. “Bedrijven willen weten wie wanneer binnen- en buitengaat”, vertelt zaakvoerder Roel Sterkens van Sterkens Security in Oostmalle. Het bedrijf zag trouwens het afgelopen jaar zijn personeel stijgen van een 15-tal naar 24 op dit moment.

“Met die toegangscontrole hebben we het gigantisch druk”, aldus Sterkens. “De vragen komen vanuit allerlei sectoren maar in grote mate toch van productiebedrijven en ondernemingen in de voedingssector. Deze laatste zijn trouwens verplicht om een toegangscontrole in te stellen.” In de praktijk werkt zo’n toegangscontrole vaak via een systeem van badges, codes of vingerprintlezers gekoppeld aan een tijdsregistratie en een cameragebruik. “Op die manier moet men niet de hele dag terugspoelen om te zien wie wanneer binnenkwam, zoals dat vroeger vaak gebeurde”, zegt Roel Sterkens. “De badge kan zo worden geprogrammeerd dat iemand van de vroege ploeg ’s avonds niet meer binnen kan. We hebben een klant die een 100-tal interimarbeiders in dienst heeft. Die wil natuurlijk niet dat die mensen daar na hun uren ook nog binnen kunnen.”

Meer opdrachten
Precies door zich te profileren naar ondernemingen, zag het Oostmalse beveiligingsbedrijf het voorbije jaar het aantal opdrachten flink toenemen. “We hebben veel geïnvesteerd in IT en kunnen zo bijkomende oplossingen aanbieden. Een aantal klanten heeft intussen nieuwe filialen geopend, wat voor ons ook weer extra werk meebrengt.”

Sterkens Security onderscheidt zich door een sterke service. Roel Sterkens: “Wanneer iemand belt met een probleem, kunnen we daar vaak al dezelfde dag naartoe. Vaak begint het met iemand een service gegeven, waarmee het vertrouwen groeit. Op langere termijn leidt dit dan geregeld tot grotere opdrachten.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer