Nieuws Kempen Sterkstokers bekroond tijdens ‘Nacht van de Veerkracht’

Sterkstokers bekroond tijdens ‘Nacht van de Veerkracht’

Sterkstokers bekroond tijdens ‘Nacht van de Veerkracht’

HOOGSTRATEN – Sterkstokers is als overwinnaar uit de bus gekomen tijdens de ‘Nacht van de Veerkracht’ Dat is de alternatieve versie die Jong Voka Kempen dit jaar heeft uitgewerkt voor haar jaarlijkse ‘Dag van de Groeier’. Dit jaar werd op zoek gegaan naar een onderneming die met veel veerkracht is omgegaan met de coronacrisis.

Sterkstokers is een ambachtelijke stokerij met eigen productie gin, whisky, vermout, elixir, rum en andere sterke dranken. In deze corona-tijden heeft het bedrijf zijn proces aangepast om ook ontsmettingsalcohol en -gel te produceren. “Veerkracht is voor Sterkstokers een permanente houding, om te overleven én om te groeien door ons aan te passen aan onze klanten en de markt”, vertelt zaakvoerder Thomas Cuyvers.

Sterkstokers won daarmee zowel de prijs van de jury als de publieksprijs bij de ‘Nacht van de Veerkracht, goed voor de “Mr./Mrs. Agile Award” en een gratis deelname aan Plato Kempen.

In de finale van de wedstrijd zaten nog twee andere bedrijven: Happy Weekends uit Geel en Sesam Events uit Westerlo. Happy Weekends liet zich opmerken door, ondanks de moeilijke tijden voor de reissector, toch nieuwe, succesvolle vakantieformules aan te bieden. Ook Sesam Events toonde zich doorheen de coronacrisis heel weerbaar, ondanks het wegvallen van events. Het bedrijf kwam sterk terug, onder meer met het zomerse pop-up restaurant Al Sabroso.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Kempen

COLUMN: Alles tech!

Elke vrijdag geeft redacteur Dorien haar zinnige, onzinnige of eigenzinnige kijk op de voorbije week. Wat deze week begon met… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.