Nieuws Kempen Texture Painting doet schilderwerken in prestigieus Antwerps hotel

Texture Painting doet schilderwerken in prestigieus Antwerps hotel

Texture Painting doet schilderwerken in prestigieus Antwerps hotel

Het nieuwe Antwerpse Botanic Sanctuary Hotel, een van de ‘Leading Hotels of the World’, gaat met Texture Painting uit Turnhout in zee voor de afwerking van hun luxueus vijfsterrenhotel. Dankzij de recente alliantie met de Waal, specialist in residentieel schilderwerk, kan Texture Painting nu dagelijks rekenen op meer dan 60 vakmensen en tientallen jaren aan expertise.

 

 

Hotel Botanic Sanctuary Antwerp zal dit jaar nog de deuren openen. Het project bevindt zich op een uitzonderlijke locatie: een historisch gebouwencomplex met voormalig klooster, botanische tuin, revolutionaire spa en enkele gastronomische restaurants. In dit renovatieproject zal Texture Painting zowel de suites, traphallen, gangen, alsook de restaurants en de boetiek volledig mogen vormgeven. De kleuren en technieken worden op basis van verschillende moodboards ontwikkeld in samenwerking met ambachtsschilder Alfons van Daele.

“De werken beginnen maandag. We doen wel vaker projecten in het hogere segment, maar dit is echt wel high-end,” vertelt Ronny Wuyts, bestuurder van Texture Painting. “Met onze decoratietechnieken willen we ruimtes een ziel geven, en in een project als dit kan dat. De kamers van dit 5 sterren-premiumhotel  zijn allemaal uniek.”

De samenwerking met decoratiebedrijf de Waal uit Kapellen is voor Texture Painting belangrijk. “Zowel qua ontwerp als qua mankracht hebben we handen in elkaar geslagen. Straks werken we hier met een ploeg van 20 mensen.”

Texture Painting bestaat intussen 12 jaar. Ronny Wuyts startte de zaak, en sinds maart 2020 kwam vennoot Bob Schmeitz mee aan boord om de groeiambities van het bedrijf waar te maken. En die samenwerking loont. “Ikzelf ben creatief en Bob is heel goed in onderhandelen. Samen zijn we echt sterker.”

“We zijn heel trots dat we deel kunnen uitmaken van dit prestigieuze verhaal, en zo onze internationale visie verder kunnen bekrachtigen”, aldus Ronny Wuyts. “Nu we de kans krijgen om ons vakmanschap te tonen aan een groot internationaal publiek, hopen we ook buiten onze grenzen nog meer aan bekendheid te winnen.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Beerse, Mol
Beerse

Badweelde vult blinde vlek in

Badweelde uit Beerse opende een nieuwe vestiging in Mol. De Kempische zwembad- en outdoorspecialist vult hiermee een regio in waar… Lees meer