Nieuws Kempen ‘Tijdreis’ bedrijfsfilm gelanceerd

‘Tijdreis’ bedrijfsfilm gelanceerd

‘Tijdreis’ bedrijfsfilm gelanceerd

TURNHOUT/ANTWERPEN – De originele bedrijfsfilm waarover we u in oktober berichtten en die deels is gedraaid in Turnhout, is klaar. Productiehuis Close Company Pictures heeft deze week het eindresultaat gelanceerd via sociale media. In de film krijgt een CEO het bezoek van zichzelf uit de toekomst om hem (zichzelf) aan te manen om digitaal te gaan werken.

In oktober vonden nachtopnames plaats op campus Blairon in Turnhout voor een bedrijfsfilm die Close Company Pictures maakte voor het Antwerpse IT-bedrijf Aspex. “We hebben het onderste uit de kan moeten halen met het beschikbare budget, maar ik ben tevreden over het eindresultaat”, vertelt regisseur Tonny Vanderavert.

Ook enkele Turnhoutse ondernemingen leverden vrijwillig een bijdrage aan de realisatie van deze film. Schoonmaakbedrijf Smets stelde bijvoorbeeld een wagen ter beschikking. “Helaas is de scène waarin een schoonmaakploeg arriveert, uiteindelijk geschrapt. Zo gaat dat soms”, legt Vanderavert uit. “De film zou anders te lang zijn geworden. Maar dat doet uiteraard niets af aan onze waardering voor de medewerking die we kregen.”

Het eindresultaat is te bekijken via deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.