DSC07509

Uitbaters La Ghironda openen in Geel culinaire hotspot Vivo

Umberto Pecorelli en Cindy Vancluysen van restaurant La Ghironda in Meerhout hebben in Geel een nieuwe zaak geopend. Vivo is een Italiaanse delicatessenwinkel met traiteur en lunchrestaurant.

Umberto en Cindy baten al 17 jaar het gelauwerde Italiaanse restaurant La Ghironda in Meerhout uit. Sinds begin dit jaar kunnen ook bezoekers van de markt in Geel genieten van hun keuken. “Nu vonden we het tijd voor iets nieuws en dit concept ontbrak nog in onze regio. We speelden al jaren met het idee om een extra zaak te openen. Geel is vlak bij Meerhout maar het is ook een stad met een mooie markt. Met het pand op de hoek van de Markt en Pas zitten we op een fijne locatie in het centrum.”

3 zaken
Vivo herbergt in feite drie verschillende zaken. “We verkopen Italiaanse delicatessen zoals olijfolie, truffels en zelfgemaakte limoncello. Daarnaast pikken we in op de afhaaltrend met een traiteursgedeelte. In onze koeltoog bieden we bereide Italiaanse gerechten van hoog niveau aan. ’s Middags kun je Italiaans eten in de lunchbar. Onze gerechten zijn iets eenvoudiger dan in La Ghironda maar nog steeds bereid met topproducten. En alles is huisgemaakt, die lijn trekken we door van in het restaurant.”

Umberto en Cindy zullen zelf elke dag te vinden zijn in Vivo. Daarnaast zal Ilias, die al jaren voor La Ghironda werkt, de zaak uitbaten.