Nieuws Kempen Vanhout Facilities investeert in hoge druk/stoomtrailer

Vanhout Facilities investeert in hoge druk/stoomtrailer

Vanhout Facilities investeert in hoge druk/stoomtrailer

dibo3Vanhout Facilities, dat deel uitmaakt van het bouwbedrijf Groep Vanhout uit Geel, heeft geïnvesteerd in een hoge druk/stoomtrailer. Die is trouwens afkomstig van een ander Kempens bedrijf, namelijk DiBo uit Arendonk. Met het apparaat breidt Vanhout Facilities zijn activiteiten uit. Het is de voorbije periode al ingezet voor het verwijderen van kauwgum, onkruidbestrijding, gevelrenovatie, verwijderen van graffiti, enz.

Verdere uitbouw
“Deze investering kadert in de verdere uitbouw van onze activiteiten binnen het complete pakket van bouwkundig en technisch onderhoud van gebouwen, dat de jongste jaren een sterke groei kende”, zegt directeur Jan Parmentier. “Dankzij de combinatie van technisch en bouwkundig onderhoud kunnen wij een integraal gebouwenonderhoud aanbieden, inclusief dat van het bedrijfsterrein.”

Voor het melden van defecten of storingen kunnen klanten gebruik maken van het online meldsysteem, waar die de voortgang van de werken op elk moment kunnen volgen.

Vandaag volgt Vanhout Facilities een kleine 1000 gebouwen op over heel België en heeft het zijn eigen 24/7 service. In 2015 behaalde het bedrijf het VCA** keurmerk en certifieerde het zich als koeltechnisch bedrijf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer