Nieuws Kempen VanRoey.be bouwt intranet uit voor Muntpunt

VanRoey.be bouwt intranet uit voor Muntpunt

VanRoey.be bouwt intranet uit voor Muntpunt

muntpunt-300x199Muntpunt is een bruisend open huis in het hartje van Brussel: een bibliotheek, een informatiecentrum,  een ontmoetingsplek en een venster op het Nederlandstalige aanbod in Brussel. Het ICT-bedrijf VanRoey.be uit Turnhout werkte een volledig nieuw intranet uit voor Muntpunt. De 80 medewerkers werken vandaag vlot samen en vinden de nodige informatie en documenten in een handomdraai terug. Met dank aan SharePoint, dat naadloos aansluit bij de Office-omgeving van Muntpunt.

HR-manager Kristien Verheyen leidde van haar kant het project voor Muntpunt: “Door de lancering van een vernieuwde MS Office-omgeving drong zich in 2014 een herconfiguratie op van onze intranetsite ‘M’. We stapten af van een op maat gemaakt intranet en kozen voor een volledig nieuwe editie van M. SharePoint bood een antwoord op al onze doelstellingen: het verbeteren van én de interne communicatie én de informatiestroom én het eenvoudig delen van documenten in teams of gekoppeld aan projecten.”

Gebruiksgemak
“We werden gecharmeerd door het gebruiksgemak van de voorgestelde oplossing. SharePoint is snel en eenvoudig in gebruik. Weg van het maatwerk, zonder toeters en bellen en met weinig onderhoud. De samenwerking met de strategische ICT-partner VanRoey.be versterkte onze beleving nog. Afspraken werden nagekomen, de communicatie voor en tijdens de installatie verliep vlot en er werden opleidingen en documentatie voorzien waardoor onze administrators en redacteurs de SharePointsite M nu zelf makkelijk kunnen onderhouden.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer