Nieuws Kempen Voka-Kempen versterkt managementteam

Voka-Kempen versterkt managementteam

Voka-Kempen versterkt managementteam

Managementteam Voka - KvK Kempen (853x1280)Voka-Kempen start met een versterkt team het najaar. Het managementteam wordt vervolledigd met Ann Louwet als directeur communicatie en belangenbehartiging en Renilde Craps als directeur diensten. Het bestaat verder uit algemeen directeur Jan Hendrickx en directeur back-office Brenda Boons.

“Op 8 september schiet het nieuwe Voka uit de startblokken”, zegt Jan Hendrickx. “Met de verstevigde alliantie Voka 2.0 willen we meer dan ooit het meest representatieve en nabije netwerk van ondernemingen in Vlaanderen zijn en willen we als erkende ondernemersorganisatie de belangen van de bedrijven verdedigen op lokaal, regionaal, federaal en internationaal niveau. We willen ons profileren als dé spil in het Vlaamse werkgeverslandschap.”

Veel ervaring
De twee nieuwe directeurs brengen heel wat ervaring en competenties mee naar Voka-KvK Kempen. Renilde Craps was dertien jaar directeur van Flanders’ DRIVE en daarvoor actief bij Vito en SCK. “De appreciatie van Voka-Kempen bij de leden is vandaag heel hoog”, vertelt Craps. “Als directeur diensten is het mijn taak ervoor te zorgen dat dit zo blijft door ons dienstenaanbod divers en up to date te houden.”

Ann Louwet heeft een verleden als communicatieambtenaar, kabinetsmedewerker en heeft ook flink wat ervaring in het bedrijfsleven. “Mijn twee bevoegdheden sluiten mooi op elkaar aan”, weet Louwet. “Belangenbehartiging zowel op collectief als op individueel vlak is heel belangrijk voor de dienstverlening naar onze 1.350 leden-ondernemingen. Transparant, effectief en zo volledig mogelijk communiceren, wordt de leidraad in het communicatiebeleid van Voka-Kempen. Communicatie is de basis van elke relatie, zowel op zakelijk als privé-vlak. Beter communiceren is beter ondernemen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer