Nieuws Kempen W8CONTROL helpt Hoogstraten vermageren

W8CONTROL helpt Hoogstraten vermageren

W8CONTROL helpt Hoogstraten vermageren

HOOGSTRATEN/TURNHOUT – Terwijl klanten afslanken, neemt W8CONTROL toe in volume. De Kempense onderneming die verscheidene dieetformules aanbiedt, heeft zijn vierde vestiging geopend. Die is te vinden in Hoogstraten. W8CONTROL zocht al geruime tijd een plek om in de Noorderkempen neer te strijken.

W8CONTROL biedt verscheidene formules en producten aan om af te slanken. Dat kan gaan over proteïnerepen, – toasten en – drankjes, maar ook suikervrije snoep en vetverbranders. Daarbovenop zegt W8CONTROL een meer persoonlijke begeleiding te kunnen bieden en pakketten aan te bieden die echt op maat zijn van elke afzonderlijke klant.

W8CONTROL heeft zijn hoofdkantoor in Turnhout en heeft ook al vestigingen in Oud-Turnhout en het Limburgse Bree. “In Hoogstraten zijn we 3 jaar op zoek geweest naar een pand om ook daar een filiaal te kunnen starten”, vertelt Iris Gevers van W8CONTROL. “Daar was nog geen aanbod. Bovendien is Hoogstraten een goede omgeving voor lokale handelaars. De plaatselijke middenstand doet het daar goed.”

W8CONTROL is in Hoogstraten te vinden op de Vrijheid, de belangrijkste handels- en doorgangsstraat van de gemeente. Dat is alweer een adresje erbij om af te geraken van die corona-kilo’s. www.w8control.be

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Poppel, Turnhout
Poppel

Opening Fintro Turnhout aan ring

Kempen Advies Verzekeringsmakelaars en het Fintrokantoor, die als geheel geleid worden door Luc Walschots, hebben een nieuw kantoor geopend in… Lees meer