Wilms Shirtsponsor KRC Genk

Wilms sponsort na KRC Genk Ladies nu ook herenploeg van KRC Genk

De komende drie seizoenen prijkt Wilms, specialist in rolluiken, zonwering en ventilatie, op het shirt van KRC Genk. Het logo van het familiebedrijf ​ zal op de rug van de Limburgse spelers te zien zijn.

Al zes jaar lang is het Kempense familiebedrijf de fiere hoofdsponsor van de KRC Genk Ladies. Door die ondersteuning was Wilms een van de drijvende krachten achter de opmars van het Genkse vrouwenvoetbal. Met die succesvolle samenwerking groeide ook het idee om een stap verder te gaan en ook het mannenvoetbal in te stappen.

Lees ook: Wilms verlengt partnership met KRC Genk Ladies

“Dit is gewoon een prachtig verhaal”, klinkt het vol ambitie bij Erik Wilms. “Als familiebedrijf zijn wij experts in het creëren van schaduw. Door onze naam te koppelen aan een sterk merk als KRC Genk kunnen we onze naamsbekendheid in Limburg verder versterken en samen verder uit de schaduw stappen die de Genkse Terrils over de Cegeka Arena werpen. Bij KRC Genk komen we terecht in een indrukwekkende business community die ons waardevolle contacten en interessante inzichten kan bieden van medeondernemers en van duizenden supporters.”

Business community

“De KRC Genk business community wordt seizoen na seizoen een groter begrip in ondernemend Limburg”, klinkt het vol trots bij Directeur Business Development bij KRC Genk, Sem Franssen. “Met Wilms voegen we daar opnieuw een waardevolle partner aan toe. Na een succesvolle samenwerking met de KRC Genk Ladies willen we ook de komende drie seizoenen samen hoge toppen scheren. Let’s rise above. Together.”