Nieuws Limburg 20.000 m2 extra ruimte voor Rajapack

20.000 m2 extra ruimte voor Rajapack

20.000 m2 extra ruimte voor Rajapack

Het verpakkingsbedrijf Rajapack in Tongeren gaat opnieuw uitbreiden in opslagruimte én personeel. In 2016 werd een opmerkelijke groei genoteerd van méér dan 10%, wat gezien de ambities, verdere logistieke expansie vraagt. Daarom komt er 20.000 m² bij op de site in Tongeren Oost, waardoor Rajapack over 50.000 m² opslagruimte zal beschikken. Hier worden zo’n 7.000 referentie in allerlei verpakkingsproducten opgeslagen, om vervolgens over de hele wereld getransporteerd te worden.

Bij Rajapack werken nu al 175 personeelsleden. De nieuwe uitbreiding zal in de komende jaren voor 25 extra jobs zorgen. Minstens… want Raja-groep, die in Europa actief is in 17 landen en daar een omzet van 500 miljoen draait, is vastbesloten om de positie als marktleider nog te vergroten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.