Schermafbeelding 2024-06-19 om 18.16.57

5.000 Graspoppers palmen parken in: aquagym op metalmuziek…

Het is 'volle bak' bij Center Parcs Vossemeren en Sunparks Kempense Meren: beide vakantieparken zijn volledig volgeboekt door de festivalgangers van Graspop. De samenwerking houdt in dat de accommodatie volledig in het teken van het metalfestival staat en de bezoekers er kunnen deelnemen aan meerdaagse activiteiten. "Een uniek gegeven, met meer dan 5.000 gasten van 43 verschillende nationaliteiten", zegt Country Sales Manager, Axel Waelbers.

De overvloedige regenval kan de pret niet deren voor de metalfreaks die dezer dagen afzakken naar Dessel voor het internationale Graspop-festival. Voor de accommodatie van 5.000 fans hebben de organisatoren een deal gesloten met de Pierre et Vacances-groep. Ze hebben arrangementen uitgewerkt die voor een dubbele buy-out zorgen.

“Center Parcs Vossemeren en Sunparcs Kempense Meren zijn volledig verkocht aan Graspop”, legt Axel Waelbers uit. “We hebben voor de gelegenheid de parken herdoopt tot Devil’s Lake en Metalpark. Meer dan 5.000 gasten uit 43 landen gaan hier de komende dagen de combinatie maken tussen de optredens én de activiteiten in onze accommodaties. Zo organiseren we bijvoorbeeld een aquagym op metalmuziek. De gerechten in onze restaurants heten voor de gelegenheid Headbanger Bolognese of Moshpit Puree met gegratineerd witloof…”. Kortom: een totaalbeleving die de lokale economie in vuur en vlam zet!