Nieuws Limburg 5 nieuwe klanten voor Kieleberg in Bilzen

5 nieuwe klanten voor Kieleberg in Bilzen

5 nieuwe klanten voor Kieleberg in Bilzen

Het nieuwe industrieterrein Kieleberg in Bilzen begint aardig vol te lopen. Amper 9 maanden na de voorstelling van het 48ha grote gebied, zal er na de gemeenteraad van 21 december zowat 1/4 verkocht zijn. De nieuwe bedrijven die er zich gaan vestigen zijn MKS All Round Systems (interieurinrichtingen), Gregoor BVBA (grote sanitairwerken), Electro Lejeune BVBA (electrotechnieken en zonne-energie), Formaat bvba (Interieurdesign en ontwikkeling) en Nijst-Natuursteen NV (Natuursteen).
“Met de ontwikkeling van dit regionaal bedrijventerrein willen we ook meer tewerkstelling creëren in eigen streek,” zegt burgemeester Johan Sauwens. “De reeds ingetekende investeerders zorgen meteen voor de realisatie van 307 jobs. En ik ben ervan overtuigd dat dit in de toekomst nog fors zal toenemen.”

Vanaf medio 2011 zal er ook een beheerscomité samengesteld worden dat zal waken over de blijvende zorg voor duurzaamheid op het bedrijventerrein.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.