Nieuws Limburg 70 Limburgse bedrijven geven tips om te groeien

70 Limburgse bedrijven geven tips om te groeien

70 Limburgse bedrijven geven tips om te groeien

Het Expertisecentrum Innovatief Ondernemen van Hogeschool PXL heeft een inspiratiegids samengesteld die bedrijfsleiders moet helpen om te groeien. In het boekje (te bestellen via innovatiefondernemen@pxl.be) komen 70 Limburgse ondernemers aan bod, die allen tips geven over manieren om succesvol zaken te doen.

Karolien Hendrikx en Bieke Schreurs hebben een heleboel concrete ideeën, talrijke quotes en tips genoteerd om te werken aan een ‘groeimindset’. Daarbij worden antwoorden geformuleerd op vragen als: Hoe sta je in het leven? Hoe kijk je tegen de dingen aan? Wat is je ingesteldheid t.o.v. jezelf en alles rondom je?

“Mensen met een groeimindset hebben die typische ondernemende drive”, aldus de auteurs. “Zij gaan uitdagingen aan en proberen nieuwe dingen uit. Als het misloopt zien ze dat niet alleen als een faling, maar ook als een leerkans. Zij willen zich een leven lang ontwikkelen. Deze specifieke mindset is dus ontzettend belangrijk in onze snel veranderende wereld. Niet alleen voor ondernemers, maar zeker ook voor hun medewerkers.”

Bovenop de publicatie van het boek, zullen over dit onderwerp een reeks workshops georganiseerd worden bij Hogeschool PXL.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.