Aanbesteding: Bewakingsopdracht Kazerneterrein Venlo

Het bedrijf dat er voor in aanmerking wil komen moet afgelopen jaren een soortgelijke klus hebben gedaan met een omzet vanaf € 35.000. En de totale omzet van de onderneming moet minimaal 60 mille zijn geweest in recente jaren.

Hieronder tekst uit de aanbesteding:

Sinds dit voorjaar heeft de gemeente Venlo de SafetyBox geplaatst op het voormalige kazerneterrein aan de Garnizoenstraat te Venlo. De gemeente wil voor 2011 opnieuw een keuze maken op welke wijze het terrein en de gebouwen het best beveiligd kunnen worden. De gemeente overweegt in plaats van de SafetyBox gebruik te maken van daadwerkelijke bemensing.

De realisatie van de beveiliging is tijdelijk in afwachting tot het nieuwe stadskantoor wat volgens de huidige planning opent in 2013. Het betreft een contract van 1 maart 2011 t/m 31 december 2012.

De inhoud van de uiteindelijke opdracht bevat onder andere het maken van een beveiligingsplan, het bewaken van het terrein gedurende 365 dagen per jaar van 22.00u tot 06.00u, en het uitvoeren van eenvoudige ondersteunende diensten. De specifieke werkzaamheden die in de Inschrijving opgenomen dienen te worden, worden in Hoofdstuk 5 Programma van Eisen verder toegelicht. Het risicoprofiel is laag.

Meer info klik hier

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.