Nieuws Limburg Aanbestedingen alleen nog elektronisch

Aanbestedingen alleen nog elektronisch

Aanbestedingen alleen nog elektronisch

Wie wil meedingen naar een aanbesteding van een Vlaamse overheidsdienst zal dat vanaf 1 juli dit jaar alleen nog via de elektronische weg kunnen doen.

Sinds het voorjaar van 2009 maken de meeste Vlaamse overheidsdiensten gebruik van E-Notification, een elektronisch platform om hun overheidsopdrachten boven de drempelwaarde van 67.500 euro bekend te maken. Om hieraan deel te nemen, zal er geen papieren offerte meer kunnen ingediend worden, maar moet worden gesurft naar e-Tendering, een ander elektronisch platform. Daar kunnen de offertes worden opgeladen en worden getekend met een elektronische identiteitskaart of Certipostcertificaat.

Wie hier niet mee vertrouwd is, kan deelnemen aan een infosessie die het Agentschap Ondernemen hierover zal organiseren. In Limburg gebeurt dat op 16 mei in de Provinciale Hogeschool Limburg. De uitnodiging vindt u hier.

De hele lijst van de aanbestedingen kan u trouwens ook volgen via deze website door te klikken op deze link.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.