Nieuws Limburg ABO Belgium versterkt management

ABO Belgium versterkt management

ABO Belgium versterkt management

ABO Belgium, het bedrijf dat vanuit Beringen restfracties van de staalindustrie verhandelt, heeft Peter Verguts aangetrokken als innovatie- en kwaliteitsmanager. Verguts is doctor in de metallurgie en heeft onder meer 12 jaar ervaring opgedaan bij Umicore. “Ik ben heel blij het team van ABO te vervoegen,” aldus de nieuwe manager. “Ik kan haast niet wachten om mijn kennis en ervaring in de praktijk te brengen en de diverse opportuniteiten te ontdekken die er ongetwijfeld liggen in de sector waarin ABO Belgium actief is.”

De komst van Verguts is tevens nodig om de nieuwe markten te verkennen die het Beringse bedrijf is ingestapt. “We hebben recent onze eerste contracten getekend in Marokko, waar we één van de drie grootste staalbedrijven mogen beleveren,” zegt CEO Jeffrey Alenus. “Een belangrijke stap voor ons in de diversificatie van onze afzetgebieden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.