Foto_creatus2 kopie

Advies en marketingbureau klutsen kennis bij elkaar

Het strategische adviesbureau Kwantus van Luca Cardella en IM Creative Marketing van Ronny Domen fusioneren en worden Creatus Group. Ook Patricia Vitali en Clara Goossenaerts stappen als zaakvoerders mee in de nieuwe structuur.

De nieuwe Creatus Group combineert 35 jaar ervaring in bedrijfs- en marketingstrategie, maar ook in sales en technologie. Het bureau wordt geleid door de 4 zaakvoerders Luca Cardella, Patricia Vitali, Ronny Domen en Clara Goossenaerts.

Luca Cardella kent u als ondernemer die in zijn carrière al meerdere bedrijven heeft opgericht. Als meest recente activiteit geeft hij advies aan groei-ondernemingen. Daarbij doet hij op vlak van marketing regelmatig een beroep op Ronny Domen, een samenwerking die nu leidt tot de fusie van Kwantus en IM Creative Marketing. Domen brengt zijn ervaring in die hij opdeed als marketingmanager bij onder meer CityDepot en Trixxo.

Voor de start van Creatus Group krijgt het duo het gezelschap van Clara Goossenaerts en Patricia Vitali. Clara is specialist in hr en employer branding, terwijl Patricia ondersteuning biedt op vlak van administratie en financiën.

Het nieuwe bedrijf richt zich niet alleen op marketing. Er wordt een 360°-aanpak voor bedrijfsstrategie en verkoop aangeboden. Dat start met het genereren van leads, over salestrainingen tot allerlei marketingcampagnes. De zaak zal gevestigd zijn in Hasselt.