Nieuws Limburg Agenda: groot Limburgs ondernemerscongres

Agenda: groot Limburgs ondernemerscongres

Agenda: groot Limburgs ondernemerscongres

23 oktober is een datum die Limburgse ondernemers alvast kunnen aanstippen in hun agenda. Dan organiseert het Ondernemersplatform Limburg (een samenwerking tussen alle werkgeversorganisaties) een groot congres onder de titel ‘Limburg Next’. “Collega-ondernemers uit het werkveld stellen er hun vernieuwende aanpak voor om zaken te doen én te groeien,” zegt voorzitter Urbain Vandeurzen. “Tegelijk werpen ze een scherpzinnige blik op de toekomstige opportuniteiten voor de Limburgse economie. Want die zijn er bij de vleet! Met verenigde krachten gaan we de uitdaging aan om de economie in onze provincie duurzaam te versterken en naar een ‘Next’ niveau te tillen.”

Vandeurzen.jpg“Zeker nu de sluiting van Ford Genk dichtbij komt, is het cruciaal om met een fris en open perspectief het ondernemen in Limburg te herdefiniëren,” aldus Vandeurzen. “Om uit onze cocon te treden en samen te werken aan een nieuwe toekomst. Om resoluut te focussen op ondernemerschap, innovatie en internationalisering. Alleen zo blijft Limburg een bruisende en aantrekkelijke regio die gonst van de bedrijvigheid en de ondernemerszin.” Inschrijven kan al op via deze website .

Trouwens: onderaan op onze homepagina vindt u nog een aantal interessante agenda-items, zoals het netwerkevent van Sofia (klik hier) en een lezing van Michaël Van Droogenbroeck (klik hier).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.