Nieuws Limburg Al 150 coaches bereid om starters bij te staan

Al 150 coaches bereid om starters bij te staan

Al 150 coaches bereid om starters bij te staan

Het netwerk van coaches dat Limburg Startup (LSU) heeft opgezet om starters en studenten met raad en daad bij te staan, kent een enorme groei. Intussen hebben maar liefst 150 professionals met diverse kennis en ervaring, zich aangemeld als LSU-coach. Zo’n 140 starters en studenten hebben intussen van de diensten gebruik gemaakt.

Advies, nieuwe inzichten of handige tips: dat is waar beginnende ondernemers naar op zoek zijn. Ze kunnen hiervoor gratis terecht bij het netwerk van LSU-coaches, dat bestaat uit zowel jonge ondernemers als zeer ervaren bedrijfsleiders en coaches met internationale ervaring. Gesprekken worden aangevraagd via de website van LSU . Een succes.

“Met dit netwerk aan coaches heeft Limburg een sterke hefboom om starters te helpen met hun groei”, zegt Marc Beenders, Community Manager van LSU. “De coaches kunnen door iedereen gecontacteerd worden wanneer ze nood hebben aan een klankbord of expertise binnen een bepaald domein. Een coach biedt twee uur gratis bedrijfsondersteuning, geeft toegang tot zijn of haar netwerk en versterkt de vaardigheden van de starter. We zijn heel trots op dit uitgebreide en kwalitatieve netwerk van coaches. Zij helpen jonge ondernemers verder en zijn belangrijke ambassadeurs om de toekomst van ondernemend Limburg te verzekeren.”

De 150 coaches hebben verschillende profielen met zeer diverse achtergronden en ervaringen. “Het feit dat we uit al de verschillende sectoren een passende coach kunnen aanbieden, maakt het netwerk zo krachtig. Of je nu advies zoekt over marketing, IT of het schrijven van je businessplan, er is altijd minstens één coach die je kan verder helpen met je vraag”, aldus nog Marc Beenders.

Ondernemers of experts die graag hun kennis ter beschikking stellen van start-ups of studenten, kunnen zich nog steeds als coach registeren via de website.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.