Nieuws Limburg Al derde manager die ANL verlaat

Al derde manager die ANL verlaat

Al derde manager die ANL verlaat

Na CEO Joris Vrancken (naar P&V Elektrotechniek) en commercieel directeur Eric Bonneu (naar Bewel), heeft nu ook kwaliteitsmanager Luc Verleysen het bedrijf ANL Plastics in Wellen verlaten. Verleysen is immers aangesteld als General Manager van het sauna- en wellnesscomplex Thermen Sané in Tongeren. De nieuwe CEO bij ANL, Tony Neven, kan nu bouwen aan een nieuw team.

Luc VerleysenSané begon 25 jaar geleden als een klein saunacomplex, maar groeide door nieuwe investeringen in de loop der jaren uit tot één van de grootste wellnesscentra van de provincie. Eigenaar Joseph Vantilt blijft ambitieus en heeft daarom een General Manager aangesteld. In die functie zal Luc Verleysen de dagelijkse leiding op zich nemen en de organisatie klaarstomen voor verdere groei.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.