Stuurgroep_UVO

Ann Draye leading lady van Unizo Vrouwen

De Zonhovense advocate Ann Draye is verkozen tot nieuwe voorzitter van Unizo Vrouwelijke Ondernemers Limburg. Ze volgt in die functie Jacqueline Mahieux op. Gesteund door een nieuwe bestuursploeg, wil Ann Draye een frisse wind door de organisatie laten waaien.

“Met onze organisatie willen we ondernemers helpen om hun weg te vinden in het ondernemerschap", zegt de kersverse voorzitter. "Dat doen we door toegankelijke netwerkactiviteiten te organiseren en vrouwelijke ondernemers tijdens die momenten te verbinden en te inspireren. Tijdens die netwerkdiners merken we dat vrouwelijke ondernemers net iets gemakkelijker onderling contact leggen. De gesprekken zijn onbevangen, open en direct. Het is opvallend dat er spontaan een soort van klankbord ontstaat tussen de vrouwelijke ondernemers. Het delen van kennis en het uitwisselen van ervaringen staan dan ook hoog op de agenda. Er bestaat tevens een hoge onderlinge 'gun-factor'. Maar daar blijft het niet bij. Met Unizo Vrouwelijke Ondernemers proberen we ook een brug te vormen tussen de rest van de organisatie en Economisch Limburg. We zijn dus zeker geen besloten clubje dat in theekransjes alleen met vrouwelijke thema's bezig is."

Nieuw bestuur
“Als nieuwe voorzitter willen we voortbouwen op de basis die er is", zegt ze nog. "Het is onze betrachting om het vrouwelijk ondernemerschap nog meer onder de aandacht te brengen. Gelukkig doe ik dat niet alleen. Unizo Vrouwelijke Ondernemers is een schitterende ploeg van ondernemende dames die dé vrouwelijke ondernemer van Limburg wil versterken." Ann Draye krijgt binnen het bestuur de steun van Hilde Peerlings (Hilde Peerlings Consultancy), Kim Vaessen (Climatrix), Ruth Janssens (Small Teaser), Els Verbakel (Studio EVF) en Fabienne Wirix (Martin Vandereyt Groep).