Nieuws Limburg Aprophar Tessenderlo: nieuwe naam en directeur

Aprophar Tessenderlo: nieuwe naam en directeur

Aprophar Tessenderlo: nieuwe naam en directeur

De groothandel in farmaceutische producten voor apotheken Aprophar gaat voortaan door het leven als Belmedis. De naamswijziging heeft te maken met de overname van de Waalse branchegenoot Alpha Répartition. Met een omzet van 99 miljoen euro is de vestiging in Tessenderlo één van de belangrijkste bedrijfstakken. Die wordt voortaan geleid door Debbie Croonen, die de naar Luik overgehevelde directeur Toon Vandevelde opvolgt. “De kaap van de 100 miljoen hebben we net niet gehaald, maar dat zal zeker in 2011 gebeuren,” maakt de nieuwe directeur zich sterk. “De vooruitzichten zijn alvast heel positief. We groeien zowel door extra bestellingen van bestaande klanten als door apotheken die nieuw zijn in ons klantenbestand.”

De vestiging in Tessenderlo stelt 63 mensen tewerk, een toename van 6 in vergelijking met vorig jaar. Er worden ongeveer 36.000 referenties van medicijnen en andere producten naar de apotheken verdeeld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.