Nieuws Limburg Award-winnaar ESI benoemd tot Gold Alliance Partner

Award-winnaar ESI benoemd tot Gold Alliance Partner

Award-winnaar ESI benoemd tot Gold Alliance Partner

De ESI-CIT Group van JCI-winaar Kurt Hensen heeft een groot raamcontract te pakken. Het ingenieursbureau werd immers benoemd tot Gold Alliance Partner van National Instruments. “Dat houdt concreet in dat wij als preferentiële partner zullen ingeschakeld worden voor wereldwijde projecten die National Instruments doet,” aldus een fiere Kurt Hensen. “We zijn nu lid van een klein, select groepje dat als totaalpakket verkocht wordt door de salesmanagers van National Instruments. Wij zorgen daarbij voor de engineering van de systeemintegratie voor hun klanten. Dit geeft voor ons een groter actieterrein met potentiële nieuwe klanten, alsook meer exposure tijdens evenementen en publicaties van National Instruments. Ook kunnen we hierdoor nog nauwer samenwerken met hun R&D-afdeling, waardoor onze productontwikkeling naar een hoger niveau getild wordt.”

Kurt Hensen (midden) mag alweer het glas heffen op goed nieuws.

Om de status van Gold Alliance Partner te behalen, heeft ESI een omvangrijk parcours moeten afleggen. “Je wordt uitvoerig gescreend op tal van factoren, als professionaliteit, voldoende gecertificeerde programmeurs met kennis van de software en hardware van National Instruments, een voldoende hoge afname van producten en licenties, maar ook voeren van een gedegen kwaliteitsbeheerssysteem. En uiteraard een grote basis van tevreden klanten….”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.