Nieuws Limburg Awardwinnaar gaat ook medicijnen verdelen

Awardwinnaar gaat ook medicijnen verdelen

Awardwinnaar gaat ook medicijnen verdelen

Sven Martens van 2Pharma, de meest recente winnaar van de JCI Award voor Jonge Ondernemer van het Jaar, heeft niet lang van de feestroes genoten. Hij is meteen aan de slag gegaan om enkele belangrijke nieuwe stappen voor zijn bedrijf te realiseren.

“We hebben nu voor het eerst een licentie gekregen om ook geneesmiddelen bij de apotheken te mogen verdelen,” vertelt Sven Martens. “Tot dusver leverden we alleen voorschriftvrije producten, basisgrondstoffen en toebehoren. Voor de firma Limacom uit Diepenbeek gaan we nu ook ons eerste geneesmiddel verdelen bij ons netwerk van 3.500 apothekers. Deze vergunning is een strategisch belangrijke stap in de verdere uitbouw van onze activiteiten.”

Eigen huismerk
Meer nog, 2Pharma zal weldra ook producten met de eigen merknaam gaan verdelen. “Van Global Medics in Lummen hebben we de merken Somnipure en Dermapure overgekocht,” zegt Sven Martens. “Het zijn voedingssupplementen die worden gemaakt door Aminolabs in Hasselt. Ze betekenen de start van een eigen gamma van voorschriftvrije producten die we op de markt zullen brengen. Samen met Aminolabs zullen we hier een totaalpakket van maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.