Nieuws Limburg Banenmotor ApotheekZorg groeit met € 26 mln door naar € 226 mln omzet

Banenmotor ApotheekZorg groeit met € 26 mln door naar € 226 mln omzet

Banenmotor ApotheekZorg groeit met € 26 mln door naar € 226 mln omzet

Medicijnverkoper en dienstverlener ApotheekZorg in Sittard is in 2010 opnieuw fors doorgegroeid. De omzet nam met € 26 mln toe naar € 226 mln. Er is € 4 mln winst gemaakt. De miljoeneninvestering in het nieuwe pand aan de Nusterweg in Sittard is uit de kasstroom betaald.

ApotheekZorg groeit al jaren. Recent was het nog de snelste groeier volgens Het Financieeele Dagblad. Het aantal vaste personeelsleden is in 2010 gegroeid tot 161 (was 136). Daarnaast werken er nog vele flexibele krachten bij het bedrijf. ApotheekZorg heeft ruim € 5 mln aan salariskosten. 

ApotheekZorg heeft zich gespecialiseerd in speciale medicijnen die veelal moeten worden toegediend door verpleegkundigen. De onderneming heeft daarom door heel Nederland ‘vliegende’ personeelsleden die spuiten en dergelijke mogen zetten.

Het bedrijf is voor 85% eigendom van de apothekerscoöperatie Mosadex, gevestigd in Stein. 
 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.