Nieuws Limburg Bart Claes in beroep tegen vonnis handelsrechter

Bart Claes in beroep tegen vonnis handelsrechter

Bart Claes in beroep tegen vonnis handelsrechter

Zoals verwacht gaat de Limburgse cateraar Bart Claes in beroep tegen de uitspraak van de Tongerse handelsrechtbank. De procedure wordt ingeleid voor het Hof van Beroep in Antwerpen op 21 juni.

Bart Claes (midden)

Op maandag 23 mei verwierp de rechtbank van koophandel in Tongeren het reorganisatieplan van de cateringgroep Bart Claes, nadat eerder de schuldeisers met grote meerderheid het plan hadden aanvaard. Een verraste Bart Claes had toen al meteen aangekondigd in hoger beroep te gaan. “Voor ons is het belangrijk dat we onder bescherming van de rechtbank kunnen verder werken aan ons reorganisatieplan en dit zolang de beroepsprocedure loopt”, laat Claes nu in een korte reactie weten.
De procedure wordt ingeleid op 21 juni. Hoe lang de procedure loopt, valt niet te voorspellen.

De spilholding Bart Claes nv vroeg in november vorig jaar bescherming aan tegen zijn schuldeisers onder de wet op de continuïteit van de ondernemingen (WCO). Het reorganisatieplan voorzag onder meer in de kwijtschelding van 2,4 miljoen euro aan schulden bij de leveranciers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.