Nieuws Limburg Bart Lens hertekent duurste straat van België

Bart Lens hertekent duurste straat van België

Bart Lens hertekent duurste straat van België

lens ass nieuwstraatWie al eens het spel Monopoly speelt, weet dat de Nieuwstraat in Brussel beschouwd wordt als de duurste, en dus meest prestigieuze straat van het land. En dus kunnen er geen prutsers worden aangesteld om deze winkelstraat, en de wijk waarin ze ligt, een nieuw elan te geven. Bart Lens van het Hasseltse bureau Lens°Ass moet een antwoord geven om het gebied zowel op stedelijk, commercieel als sociaal vlak een meerwaarde te geven.

Op de website www.architectura.be is te zien hoe Lens dit wil invullen. Blikvanger is een nieuwe woonzone, die onder meer boven de winkels zal gecreëerd worden. Gebouwen van historische en culturele waarde worden in hun glorie hersteld en het comfort van de winkelende massa zal worden verhoogd. Groenelementen, hip straatmeubilair en functionele kunst moeten de verfraaiing compleet maken.

lens ass nieuwstraat 2

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.