Nieuws Limburg Beckers pronkt met Amerikaanse modellen

Beckers pronkt met Amerikaanse modellen

Beckers pronkt met Amerikaanse modellen

Ford-garage Beckers in Genk, Tongeren en Bilzen gaat nu ook resoluut de kaart trekken van auto’s die uit de VS worden ingevoerd. Daarbij modellen als de Ford Explorer, Ford Edge, F150 Pickup en Ford Flex. Maar nog het meest in de schijnwerpers loopt de Ford Mustang, waarvoor Beckers een aparte identiteit heeft gecreëerd. Onder de naam Mustang Beckers wordt het legendarische model hier voortaan aan de man gebracht.

Nog meer goed nieuws: Als enige Ford-dealer in België mocht Beckers voor het tweede jaar op rij de prestigieuze Chairmans Award in ontvangst mogen nemen van Ford Motor Company. Het is de belangrijkste onderscheiding die het merk uitreikt aan zijn dealers. Beckers kreeg de prijs omwille van de hoogste tevredenheidsscore van klanten op Belgische bodem. Bijna 90 procent van de klanten bij Beckers gaven het bedrijf de maximale score van 100 procent. “En maar liefst twee derde van de klanten die over hun huidig voertuig volledig tevreden zijn met onze service, zeggen dat ze opnieuw een Ford bij ons kopen,” aldus nog zaakvoerders Jean-Marie, Jean-Pierre en Eric Beckers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.