Nieuws Limburg Befrako (Zonhoven) neemt Singer Service Center over

Befrako (Zonhoven) neemt Singer Service Center over

Befrako (Zonhoven) neemt Singer Service Center over

Vanaf 1 januari 2011 zal het Kortrijkse Service Singer Center tot de Zonhovense Befrako-groep behoren. De overname werd zopas bekendgemaakt. Het gaat om een onderdelenbedrijf dat alle benodigdheden voor de herstelling van Singer-naaimachines, zoals naalden, spoelen of tandwielen, verdeelt. “Omdat we al invoerder en verkoper van Singer zijn, kunnen we nu onze klanten een volledig dienstenpakket aanbieden”, zegt zaakvoerder Koen Evers van Befrako. “Jaarlijks verkopen we zo’n 20.000 tot 25.000 naaimachines van Singer, zowat 40% van de markt. Met nu onze eigen onderdelen- en herstellingsdienst erbij, verhogen we onze toegevoegde waarde.”
Befrako verdeelt ook andere merken van huishoudapparaten. Een grote nieuwe klant is Scholl, waar het Zonhovense bedrijf de hele distributie in de Beneluxmarkt voor gaat verzorgen. Het gaat vooral om toebehoren voor wellness en ontspanning, zoals manicure- en pedicuresets, massagestoelen, spavoetwaterbaden, enzovoort.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.