Nieuws Limburg Belastingdienst veilt vishandel in Venlo (bekend van zeehonden in de koelcel)

Belastingdienst veilt vishandel in Venlo (bekend van zeehonden in de koelcel)

Belastingdienst veilt vishandel in Venlo (bekend van zeehonden in de koelcel)

De Belastingdienst Limburg verkoopt diverse materialen van vishandel de Grieze Limited in Venlo. Het gaat om een executieverkoop. De vishandel kwam afgelopen dagen in het nieuws vanwege levende zeehonden in de koelcel.
Dit wordt er aangeboden: Kantoorinventaris, weegschaal, palletheffers, RVS werkbanken, bakoven, heftruck, gereedschappen en 2 visbakwagens. 
Vishandel de Grieze Limited komt voor uit het faillissement van Vishandel de Grieze bv. Die onderneming ging enkele jaren failliet. Er werkten eind 2006 16 mensen. 
Voor zover bekend is De vishandel zit aan de Rijnaakkade 15 in Venlo. De veiling is 12 januari vanaf 11 uur in het kantoor van de Belastingdienst in Venlo, bezichtiging van de spullen vanaf 10.30 uur. Meer info: deurwaarder J. Joosten, 077-3215184. 
pBron: a href=”http://www.wijlimburg.nl”wijlimburg.nl/a. Overgenomen met toestemming./p

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.