Nieuws Limburg Berghoff surft mee op hype kinderkoken

Berghoff surft mee op hype kinderkoken

Berghoff surft mee op hype kinderkoken

Berghoff Belgium, de verdeler van allerlei keukengerei uit Heusden-Zolder, laat de soep van succesprogramma’s als Junior Masterchef niet koud worden… Het innovatieve bedrijf van Livia-winnares Hilde Rutten heeft namelijk een totaal nieuwe lijn van keukenmaterialen voor kinderen op de markt gebracht. Eyecatcher is de Sheriff Duck, een eend die toekijkt op de potten, pannen, placemats, peper- en zoutvaatje, schort en muts.

“In navolging van de kinderen op televisie, denken we dat veel meer jonge chefs zich zullen wagen aan probeersels in de keuken,” zegt Hilde Rutten. “Vandaar dat we speciaal voor hen deze leuke items aanbieden. Dat we daarbij niets aan kwaliteit van de andere Berghoff-spullen afdoen, is evident. Zo kunnen zelfs kinderen al vaststellen dat de ene pan de andere niet is…”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.