Bert Dierick leidt jong VKW Limburg

Bert Dierick van verandabouwer Miniflat volgt Jorge Loconsole op als voorzitter van Jong VKW Limburg. Vrijdagavond nam hij in Château Neercanne officieel de hamer over. Yannick Leroi (Lerobel) en uittredend voorzitter Jorge Loconsole (Maasmechelen Village) werden verkozen tot vice-voorzitters.

Bert DierickBert Dierick is afgevaardigd bestuurder en nieuwe generatie bij verandabouwer Miniflat in Beringen en Aldera veranda´s in Sint-Job in´t Goor. Hij studeerde af in Antwerpen als bachelor accountancy-fiscaliteit. Hij is gehuwd met An De Peuter en papa van Jef. Gedurende zijn 2 jaar durende voorzittersmandaat zal Bert Dierick ook volwaardig lid zijn van het bestuurscomité en de raad van bestuur van VKW Limburg.

“2014 is het jaar waarin 'transformatie' hoog op de agenda staat," zegt hij. "Een niet te missen kans om de zaken anders aan te pakken. Om de taboes overboord te gooien. Ook binnen Jong VKW Limburg zullen wij onze verantwoordelijkheid opnemen. Het is immers voor en door jong ondernemend Limburg dat we de toekomst kunnen waarborgen. Goede en degelijke contacten vormen hefbomen om versneld te groeien. Die bieden we via aantrekkelijke en innovatieve activiteiten. Wij zijn het als jonge ondernemers en managers gewend om keihard te werken, vaak onder veel stress. Net daarom is ook het ‘funformele’ karakter in onze werking zo belangrijk.