Nieuws Limburg Blad voor bedrijven bijna van de persen

Blad voor bedrijven bijna van de persen

Blad voor bedrijven bijna van de persen

Sterck is de naam van een nieuw magazine, waarmee de uitgevers vanaf juni de Limburgse ondernemerswereld gaan bestoken. Het initiatief voor het regionale zakenblad komt van Geert Brouwers en Stijn Bonroy, die tot voor kort de reclamewerving coördineerden van Manager Magazines bij Big Media Group in Lommel. Het concept is vergelijkbaar met deze uitgaven van BMG, aangezien redactionele stukken worden gekoppeld aan bedrijfseconomische (publi-)dossiers en stedenreportages.

STERCK_logoHet initiatief getuigt van lef, aangezien deze tijden van crisis niet de ideale voedingsbodem zijn om adverteerders aan te trekken voor nieuwe mediakanalen. Sterck wil dan ook breder gaan dan alleen het boekje, en ook netwerkmomenten en seminars gaan organiseren. U hoort er ongetwijfeld weldra alles over.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.