MIL-cover-9

Boeiende artikels: nu in het nieuwe Made in Limburg Magazine!

Het nagelnieuwe Made in Limburg Magazine is helemaal klaar voor u. Een waslijst aan interessante achtergrondverhalen geven u boeiende inzichten in de actualiteit. U kunt alle artikels gratis lezen via internet, u kunt de aparte verhalen vinden door te klikken op onderstaande links, of de app downloaden in de App-store en op Google Play. Go!

- Hebt u niet elke dag onze nieuwsbrief kunnen volgen? In dit artikel kunt u alvast de 5 meest aangeklikte artikels van de voorbije maand volgen.

- Hilde Essers en CEO Gert Bervoets stonden de afgelopen maanden om diverse redenen in de schijnwerpers. De commotie rond de uitbreidingsplannen, de verkiezing van Limburgse Ondernemer van het Jaar... onderwerpen genoeg voor een boeiend interview!

- Gert Gijbels werd met Mookum uitgeroepen tot Belgische Starter van het Jaar. Niet veel later moest hij echter de boeken neerleggen. Die ervaring gebruikt hij vandaag om andere ondernemers te behoeden voor dezelfde fouten.

- Waarom werven bedrijven bepaalde sollicitanten aan en andere juist niet? Het heeft veel te maken met hun attitude. In onze infografiek sommen we de voornaamste redenen op.

- Net zoals moderne, digitale bedrijven als Uber, Airbnb of Booking.com de wind vanvoor krijgen, is de Tongerse online apotheek Farmaline de gebeten hond bij een handvol 'klassieke' apothekers. Ze zijn een lastercampagne gestart tegen de finalist van de JCI Award Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar. Limburg sluit echter de rangen.

- Sinds Marc Meylaers in 2014 opstapte als CEO van LAG Trailers in Bree, leek hij wel van de aardbodem verdwenen. Intussen vond hij een nieuwe uitdaging bij ATL Renting in Beringen. "Ik amuseer me nu opnieuw", zegt hij.

- Onze fotoreeks van de maand werd geschoten in het Provinciehuis, waar Economisch Limburg verzamelde voor het jaarverslag van de Nationale Bank. Wie erbij was, ziet u hier!

- Dat The Internet of Things onze toekomst gaat bepalen, daar is iedereen het over eens. Jo Nelissen en Rosaline Wijnen van ABN en Smartlog, brengen dit vandaag al in de praktijk.

- Kristof Mangelschots heeft in zijn prille carrière al de halve wereld afgereisd. Al 4 jaar woont onze Limburgse Expat in Ierland, waar hij ook op café zaken doet.

- Hopelijk krijgt u niet vaak te maken met advocaten en rechters. Als het toch zover komt, is gedegen advies erg belangrijk, en moet u er niet van wakker liggen.

- Ze mag dan wel Mevrouw Anthony Kumpen zijn, als zakenvrouw staat ze volledig én erg stevig op eigen benen. Griet Vanhees doet in onze rubriek 'Product Made in Limburg' het verhaal van haar kledinglijn Mum of the World.

- De aanleg van uw bedrijfsomgeving is een belangrijk visitekaartje. Onze expert Eef Coolen geeft drie tips om uw imago op te poetsen met een streepje groen.

- Tot slot onze column, waarin we niet voorbij konden gaan aan de 'graaicultuur' die momenteel de politiek beheerst....

Veel leesgenot! De verschijningsdatum van het volgende magazine is 31 maart.