Nieuws Limburg Boek én symposium over vrouwelijke toptalent in Nederlands-Limburg

Boek én symposium over vrouwelijke toptalent in Nederlands-Limburg

Boek én symposium over vrouwelijke toptalent in Nederlands-Limburg

Diversiteit in de boardroom, vrouwelijke koplopers in de Nederlands-Limburg! Anno 2011 is veel te doen over diversiteit bij bedrijven en organisaties die het op hun corporate agenda’s hebben staan. Toch is het nog steeds zo dat traditioneel de hogere executive posities zijn bezet door mannen. Demografische ontwikkeling is dat de komende jaren – en zeer zeker ook in Limburg als krimpregio bij uitstek – een generatie van babyboomers uitstroomt waardoor een “lack of executive talent” ontstaat. Een groot reservoir van vrouwelijk talent lijkt hier onbenut. Het gaat de komende jaren niet alleen om balans in de top en het complementair maken van M/V maar ook om het zoeken naar talent dat iets toevoegt aan het totaal van competenties, persoonlijkheden en strategische inzichten van organisaties.

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem, Hasselt
Dilsen-Stokkem

Creneau tekent Cordaat on the Beach

Niet ter zee of in de lucht, maar Terland zal de horeca-hotspot heten van het nagelnieuwe Terhills Resort in Dilsen-Stokkem.… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.