Nieuws Limburg Bootcamp voor 42 jonge ondernemers in Genk

Bootcamp voor 42 jonge ondernemers in Genk

Bootcamp voor 42 jonge ondernemers in Genk

Een goed idee om een onderneming te starten, betekent meestal dat er nog een hele lange weg is af te leggen vooraleer de droom werkelijkheid wordt. In deze cruciale fase kan de potentiële ondernemer alle hulp goed gebruiken. Bizidee, in feite een wedstrijdformule voor ondernemingsplannen die is opgezet door Agentschap Ondernemen en kantoor houdt in Hasselt, heeft met de organisatie van een ‘bootcamp’ de bedoeling om de kloof tussen idee en bedrijf te dichten.

sylvia feytons“Vrijdag en zaterdag zullen 42 potentiële starters dag en nacht bezig zijn met de uitwerking van hun idee,” vertelt projectmanager Sylvia Feytons (foto). “In deze intensieve ondernemerstraining komen ondernemers en experts getuigen over de manier waarop zij successen en mislukkingen hebben aangepakt. Onder meer Hans Similon (Mobile Vikings) en Reginald Vossen (BAN Vlaanderen) zullen het podium beklimmen. Bedoeling is vooral om een vat vol inspiratie mee te geven, waarmee de 42 deelnemers aan de slag kunnen gaan.” Onder meer Veerle Bocken en Kelly Eerdekens van Bella Stoma, winnaars van de ondernemerswedstrijd 18-28 zullen zich 2 dagen laten opsluiten voor bootcamp.

Het evenement vindt plaats in C-Mine Crib in Genk, niet toevallig de creatieve hotspot voor startende ondernemers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.