Nieuws Limburg Brigitte Lacroix is HR-manager van het jaar

Brigitte Lacroix is HR-manager van het jaar

Brigitte Lacroix is HR-manager van het jaar

Brigitte Lacroix (Pittsburgh Corning Europe) werd bekroond tot Limburgse HR-manager van 2010. Met die onderscheiding, uitgereikt door Voka-Kamer van Koophandel Limburg, volgt ze Erwin Dezeure van Center Parcs op. Waarom?
Bij Pittsburg Corning Europe maakte Brigitte Lacroix eerst een sterkte-zwakte-analyse van het 7-koppige managementteam. Vervolgens zal deze evalutie als een watervalsysteem verder toegepast worden in de rest van de organisatie. Hiermee heeft Brigitte Lacroix na 15 jaar HR-management, een nieuwe weg ingeslagen. Ze startte met een langdurige opleiding tot professionele coach, om op die manier het team en het personeel van Pittsburg Corning Europe beter te kunnen begeleiden.
Brigitte Lacroix haalde het volgens de jury nipt van Karel Bosmans (Jessa Ziekenhuis) en Rik Stifkens (CRH Civil Networks).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.