Schermafbeelding 2023-03-15 om 17.26.23

By la Nature maait prijzen voor de voeten weg

Het Diepenbeekse cosmeticamerk By la Nature heeft een prestigieuze prijs in de wacht gesleept op de Beauty Shortlist Awards 2023, naar verluidt één van de belangrijkste onderscheidingen voor natuurlijke cosmetica ter wereld.

By la Nature ontwikkelt natuurlijke schoonheidsproducten voor voetverzorging. CEO Steven Pereira en productontwikkelaar Véronique hebben in deze niche een gamma samengesteld dat kan wedijveren met wereldmerken. Dat blijkt ook uit de resultaten van de Beauty Shortlist Awards. Drie onafhankelijke panels van experts, gevestigd in het VK, Australië en de VS, kwamen tot het besluit dat drie producten uit Diepenbeek een ereteken verdienen.

Zo werd de luxe nagel-olie van By la Nature verkozen tot allerbeste in zijn soort. De 'Refreshing Footcare' kwam als finalist uit de bus, en de Skin Cure Cream haalde het als Editor's Choice.

"Fantastisch dat we als klein Belgisch bedrijf prijken tussen wereldmerken als Dr. Hauschka en Weleda", zegt Steven Pereira. "We zijn zeer vereerd en dankbaar voor deze erkenning. Ik ben zeer trots op onze productontwikkelaar Véronique om onze topproducten samen te stellen, en uiteraard ook op de rest van ons team. We worden voor het harde werk beloond."