Nieuws Limburg Carglass investeert 700.000 euro in opleidingscentrum

Carglass investeert 700.000 euro in opleidingscentrum

Carglass investeert 700.000 euro in opleidingscentrum

De viering als Beste Werkgever van Limburg is nog maar amper gedaan, of Carglass kondigt opnieuw een reeks initiatieven aan die de vaardigheden en het tevredenheidsgevoel van de eigen werknemers moeten verbeteren. Het doel is om via doorgetreven trainingen en persoonlijke begeleiding, een gemotiveerd en vakbekwaam team te creëren, zodat uiteindelijk de tevredenheid van de klant toeneemt. In het Learning & Development Center in Hasselt, een CO2-neutraal opleidingscentrum waarin 700.000 euro geïnvesteerd wordt, zullen daarom ieder jaar 3000 opleidingsdagen ingevuld worden voor zowat 850 medewerkers. Daarenboven mogen de personeelsleden rekenen op extra ondersteuning, zoals een persoonlijke sportcoach, emotionele begeleiding of een fonds dat goede doelen steunt waar werknemers nauw bij betrokken zijn.

Carglass kondigt overigens ook nieuwe milieu-investeringen aan. Zo komen er voor het eerst roterende zonnepanelen, die meedraaien met de zon en dus nog meer rendement halen. Deze ’trackers’ zoals ze genoemd worden, zijn de hoogste van Europa.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.